Direct verder zonder dat je hoeft te wachten op een reactie? Bekijk hieronder de meest gestelde vragen en antwoorden.
Kan ik de situatie van mijn headshaker aan je voorleggen?
Helaas, moet ik je daarin toch echt teleurstellen. Natuurlijk begrijp ik dat je heel graag een paar extra ogen op de situatie zou willen, al helemaal met mijn ervaring en kennis op dit gebied. Maar er zijn teveel casussen van headshakers, meer zelfs dan dat ik kan helpen. Dus daarom heb ik ervoor gekozen om mijn kennis te delen in de vorm van gratis checklist, tutorials, podcast en masterclass.
Heb je adviezen over wat ik het beste kan doen met mijn headshaker?
Jazeker, en die deel ik ook heel graag met je in mijn podcast, blog, tutorials en masterclass. Je kunt deze vinden onder het kopje 'gratis' bovenaan in de menu balk.
Kan ik een afspraak met je maken om mijn paard te laten onderzoeken en behandelen?
Helaas zijn er meer paarden die lijden aan het headshaking-syndroom, dan die ik in m'n eentje kan helpen. Dit heeft er in het verleden al diverse keren voor gezorgd dat de wachtlijst opliep tot ruim 6 maanden. Het is helaas voor mij mogelijk om iedereen te helpen, en om klaar te staan voor alle vragen die daarbij komen kijken. Daarom heb ik er bewust voor gekozen om enkel nog paarden onder behandeling te nemen van deelnemers aan mijn programma de Headshaking Guide. In de Headshaking Guide gaan we eerst stap voor stap de juiste aanpakstrategie hanteren, waardoor jij als eigenaar over de juiste kennis en tools beschikt om de klachten van je paard op te lossen. Dat vergroot de slagingskansen enorm, plus het scheelt in het aantal nodige behandelingen. Dus win win voor ons beide.
Maak je wel eens een uitzondering voor mensen die al alles geprobeerd hebben?
Nee. Dit klinkt misschien een beetje cru, maar "alles" is een breed begrip. Er zijn absoluut mensen die al veel hebben geprobeerd, maar vaak zonder dat ze weten wat er nu echt aan de hand is met hun paard. Alles is dus gebaseerd op een vermoeden, en daardoor zijn er heel veel dingen in het rijtje met uitprobeersels al niet eens relevant voor het aanpakken van de klachten. Daarom is het dus des te belangrijker om eerst goed onderzoek te doen, voordat je van alles gaat proberen.
Zelfs als de dierenarts het niet meer weet, wil het niet automatisch zeggen dat je een uitzondering bent. Heel vaak is er gefocust op symptomen en symptoombestrijding. Dat heeft niets te maken met een gedegen onderzoek en het aanpakken van de oorzaak.
Dus natuurlijk is het vervelend als je daardoor al veel tijd, geld en energie kwijt bent, maar ook logisch dat er nog niets is opgelost!
Dan kun je hieronder het contactformulier invullen en kom ik z.s.m. bij je terug.